nieuwe verbinding met het LEVEN - Madoree

Je verbinden met het Leven op Aarde

Drie zaterdagmiddagen over hoe je als mens op een krachtige, liefdevolle en actieve manier de crisissen op Aarde  tegemoet kunt treden en daarbij werkt  aan de heling van jezelf, de gemeenschap en de Aarde.

We zullen samen op zoek gaan met verhalen en oefeningen zowel binnen als buiten in de natuur. We delen en eren onze pijn over de ontwikkelingen op Aarde. We gaan ervaren en delen hoe zielsveel we als mens in wezen van de levende Aarde en het leven houden.

We gaan andere, meer met de Aarde verbonden, wereldbeelden ervaren die ons een nieuw fundament onder ons bestaan kunnen geven. We gaan delen en zien welke hoopgevende ontwikkelingen er allemaal ook zijn.

We zetten stappen naar innerlijk werk. We verdiepen onze kijk op de werkelijkheid. We voelen ons gesteund door elkaar in onze ervaringen en we maken onze persoonlijk keuzes om bij te dragen aan de heling van onszelf, de gemeenschap en de Aarde.

Joanna Macy
We zullen gebruik van “The work that reconnects” van de activiste en boeddhiste Joanna Macy. Zij ontdekte dat wanneer we onze pijn voor de wereld kunnen delen en eren, dit de poort opent naar een groter verbonden gevoel van zijn. 

DoorRon Lazaroms
Wanneernader te bepalen
WaarVeldwerk Centrum Practikaal
Anna Polakweg 7, 2533 SW Den Haag
Voorbij de kinderboerderij
KostenAan de cursus zijn geen kosten verbonden, een donatie wordt gewaardeerd.
Opgave en vragenMail naar ron@madoree-centrum.org