Madoree Vrouwenschool voor Innerlijke Groei

                        Madoree vrouwenschool: een plek om te herbronnen.

Deze school wordt geleid door de Seven Sisters of the Pleiades . Onder de begeleiding van hen organiseren wij: Murielle, Marjan, Joke ( van links naar rechts) op twee locaties de vrouwenschool. In Udenhout zijn we met de bijeenkomsten in het centrum van Marjan. In Den Haag zijn we met de bijeenkomsten in het Madoree centrum voor Innerlijke Groei. 

 

De thema’s zijn op beide locaties dezelfde.

 

Het thema voor de komende twee bijeenkomsten ( periode oktober – december 2024) van de vrouwenschool:
Hoe vrouw te zijn in deze Nieuwe tijd op Aarde?
Wie ben jij als authentieke vrouw?

Wil jij je ook meer verbinden met de Divine Feminine vibratie in jou?

Dan geef je gehoor aan de vraag die aan alle vrouwen gesteld wordt in deze tijd op Aarde. 

De Madoree vrouwenschool biedt je een veilige plek om met andere vrouwen dit thema te onderzoeken. Als vrouwen worden we uitgenodigd om ons te her-inneren, wie we zijn als vrouw. Welke kwaliteiten , welke inbreng in het leven op Aarde zijn we door de mannelijke overheersing van de laatste eeuwen gaan vergeten?

Waarom worden we uitgenodigd om in ons Vrouwzijn te gaan staan?

Het is nodig dat het Goddelijk Vrouwelijke terugkeert op Aarde. Om zo meer en meer in Harmonie te kunnen leven met het Goddelijk mannelijke. We leven in een tijd van transitie waarin de Aarde verandert van een planeet in chaos naar een Nieuwe Aarde in Liefde, Vrede, Harmonie, Schoonheid en overvloed voor allen. Als we daarin mee willen gaan kunnen we niet op dezelfde manier blijven leven als tot nu toe. We worden allemaal gevraagd onze vibratie te verhogen. 

 

Kunnen we de Divine Feminine weer belichamen? 

Kunnen we weer contact maken met de vibratie van onvoorwaardelijke Liefde en Schoonheid die in ons leeft? Dat is waar het over gaat in de vrouwenschool.

In de bijeenkomsten nemen we je mee op reis naar jouw diepere Vrouw-Zijn. Zodat je kunt ontdekken wat de Divine Feminine voor jou betekent en hoe jouw bewustzijn van de Divine Feminine kan groeien.

 

 

De Madoree vrouwenschool wordt geleid door de Seven Sisters of the Pleiades. The Seven Sisters of the Pleiades. Zij begeleiden de mensheid al eeuwen. Vele traditionele volkeren over de hele wereld, van India, Australië, van West tot Oost en Zuid tot Noord, zijn bekend met de vibratie en begeleiding van hen. 

Wij zijn de afgelopen jaren door hen begeleid op ons pad.

We zijn nu gevraagd om de lessen, meditaties, lichaamsoefeningen die wij hebben ontvangen met zoveel mogelijk vrouwen te delen.

 

Met Liefde nemen we deze taak op ons en we begeleiden je graag in jouw proces.

 

 

Liefde, Vrede, Harmonie, Schoonheid, Overvloed voor allen.

Jij bent nodig om deze mooie waarden van de Nieuwe Aarde  tot werkelijkheid te maken. We

verwelkomen  je graag.

 

 

 

Joke Steenvoorden, Murielle Bosch en Marjan Pattje

 

We vinden het heel fijn als je deze informatie zou willen doorgeven aan vrouwen die je kent die ook geïnteresseerd zijn